Top Clay tennisbaan

Top Clay is een revolutionaire oplossing voor tennisbanen die de authentieke ervaring van een gravelbaan combineert met het gemak van een hardcourt baan. Wilt u ook graag een Top Clay tennisbaan laten aanleggen? Wijnbergen Sportbouw is gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige tennisbanen en sinds kort bieden we ook de mogelijkheid om Top Clay tennisbanen aan te laten leggen.

  • Al meer dan 35 jaar de specialist in alle soorten tennisbanen
  • Geplaatst conform vereisten NOC*NSF en KNLTB
  • Inclusief inrichting en eventueel onderhoud

Voor meer informatie of een offerte op maat neemt u contact met ons op. We reageren vaak al binnen één werkdag.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN TOP CLAY TENNISBAAN?

Een Top Clay tennisbaan biedt vele voordelen ten opzichte van andere typen ondergronden. Ten eerste zorgt de combinatie van het Top Clay membraam en een gravel afstrooilaag voor een uitstekende grip, waardoor spelers beter kunnen bewegen en sneller kunnen reageren op de bal. Dit maakt het spelen op een Top Clay baan niet alleen veiliger, maar ook uitdagender en leuker.

Daarnaast absorbeert het Top Clay systeem het vocht goed dankzij een waterdoorlatende betonnen onderlaag, waardoor regenwater snel wordt afgevoerd en je al snel weer kunt spelen na een regenbui. Dit voorkomt dat je tennisbanen langdurig onbruikbaar zijn en verlengt de speeltijd aanzienlijk.

Een ander voordeel van Top Clay is de onderhoudsvriendelijkheid. Dankzij speciale technologieën en materialen blijft de baan langer in goede conditie, waardoor er minder frequent onderhoud nodig is. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld op lange termijn.

DE EXPERTISE VAN WIJNBERGEN SPORTBOUW

Bij Wijnbergen Sportbouw hebben we jarenlange ervaring in het aanleggen van tennisbanen en staan we bekend om ons vakmanschap en kwaliteit. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat elke Top Clay tennisbaan die we aanleggen voldoet aan de hoogste normen.

TOP CLAY BAAN LATEN PLAATSEN

Het proces begint met een uitgebreide analyse van de locatie en het terrein waar u de baan wilt laten plaatsen. Op basis hiervan maken we een plan op maat, waarbij we rekening houden met factoren, zoals drainage, stabiliteit en speelcomfort. Vervolgens brengen we het systeem aan volgens strikte richtlijnen, zodat we altijd het optimale resultaat behalen.

TOP CLAY BAAN LATEN ONDERHOUDEN

Ook na de aanleg van uw nieuwe Top Clay tennisbaan kunt u op ons rekenen. We bieden u namelijk altijd uitstekende nazorgservice. Bij eventuele problemen met uw baan staan we altijd voor u klaar. Ook voeren we onderhoudswerkzaamheden uit, zodat uw Top Clay tennisbaan altijd in topconditie blijft.

VOOR WIE IS EEN TOP CLAY TENNISBAAN GESCHIKT?

Een Top Clay tennisbaan is geschikt voor zowel professionele tennisclubs als privé-eigenaren van tennisbanen. Het biedt een uitstekende speelervaring voor zowel recreatieve spelers als topsporters.

Als u op zoek bent naar de beste ondergrond voor uw nieuwe tennisbaan, overweeg dan zeker om te kiezen voor een Top Clay baan van Wijnbergen Sportbouw. Met onze expertise en kwaliteit bent u verzekerd van een uitstekende speelervaring en langdurig plezier.

CONTACT OPNEMEN MET WIJNBERGEN SPORTBOUW

Neem vandaag nog contact op met Wijnbergen Sportbouw en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomtennisbaan! We zijn bereikbaar via 0343 453 757info@wijnbergen-sportbouw.nl of onderstaand contactformulier.