Padelkooi laten aanleggen

Padel is een mix tussen tennis en squash. Het grote verschil met tennis is dat er bij padel een kooi om het veld staat. Deze kooi, gemaakt van staal en glas, mag tijdens het spel gebruikt worden door de spelers. Bij Wijnbergen Sportbouw leggen we samen met PadelFactory uw padelkooi aan.

  • Al jaren de specialist in tennisbanen en padelbanen
  • Padelbaan inclusief padelkooi en baanverlichting
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen

Voor de aanleg van een complete padelbaan met padelkooi of meer informatie over de prijzen, neemt u contact met

Soorten padelkooien

De levering en plaatsing van de padelkooien doen we samen met PadelFactory. Als u ervoor kiest om uw padelkooi aan te laten leggen door Wijnbergen Sportbouw, heeft u de keuze uit de volgende padelkooien:

  • PadelFactory Pro padelkooi
  • PadelFactory Panorama padelkooi

We leggen het verschil tussen deze soorten kooien graag aan u uit.

PadelFactory Pro padelkooi

De Pro padelkooi van PadelFactory is de hoogwaardige basisbaan die uitermate geschikt is voor het spelen van officiële wedstrijden. De kooi bestaat uit frames en pilaren van stalen buizen. Om blessures tijdens het spelen te voorkomen, zijn de frames ingelegd met een speciaal anti-blessure-hekwerk. Het staal is voorzien van een beschermlaag, waardoor de banen extra beschermd zijn tegen weersinvloeden zoals regen en hagel. Het glas dat we gebruiken bij deze baan is veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het is bij ons ook mogelijk om veiligheidsglas met een dikte van 12 mm te laten installeren.

PadelFactory Panorama padelkooi

De Panorama padelkooi is vergelijkbaar met de Pro padelkooi. Het verschil tussen deze twee kooien is dat bij de Panorama kooi de pilaren op de kopse kanten van de baan zijn weggelaten. Beide achterwanden zijn dus volledig van glas gemaakt. Dit zorgt voor een mooi panorama uitzicht. Ook deze baan is gemaakt van frames, pilaren, anti-blessure hekwerk en veiligheidsglas.

Contact opnemen met Wijnbergen Spotbouw

Heeft u vragen over het laten aanleggen van een padelkooi? Neem dan contact met ons op via 0343 453 757 of vul onderstaand contactformulier in, zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*