Over Wijnbergen sportbouw

Wijnbergen Sportbouw is gevestigd in Heerde, een dorpje in de provincie Gelderland. Vanuit dit centrale punt leggen wij in heel Nederland hoogwaardige tennisbanen aan. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van gravelbanen en kunstgrasbanen. Voordat we starten met de aanleg van een tennisbaan, komen we bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte op maat te maken.

ONS TEAM

Onze tennisbaanbouwers hebben meer dan 35 jaar ervaring en leggen elk jaar zo’n 70 tot 90 banen aan. In de loop der jaren zijn er nieuwe baansoorten op de markt gekomen om constante speleigenschappen te kunnen garanderen en het intensieve onderhoud van de oorspronkelijke gravelbanen te verminderen. Hier speelden wij op in door ons te verdiepen in de nieuwe materialen en ons aanbod tennisbanen uit te breiden.

ONZE TENNISBANEN

De tennisbanen van Wijnbergen Sportbouw zijn niet zomaar banen. Ze behoren tot de absolute top. Neem bijvoorbeeld onze gravel, Advantage RedCourt en Eurotopbanen. Maar ook onze Elite LSR kunstgrasbanen zijn ijzersterke banen. Zin in een wedstrijd? Geen probleem, want alle banen die we aanleggen voldoen aan de normen van NOC*NSF

Natuurlijk heeft u meer nodig dan alleen een tennisbaan. Daarom verzorgt Wijnbergen Sportbouw alle benodigdheden voor uw tennispark. Met hekwerken, verlichting, scoreborden en windschermdoeken maken we uw terrein echt af.

HOGE KWALITEIT

Wilt u echt zeker weten dat u de beste tennisbaan laat aanleggen? Laat het dan over aan Wijnbergen Sportbouw. Alle door ons aangelegde tennisbanen zijn door ISA Sport goed gekeurd. Elke baan voldoet daarnaast aan de vereisten van het NOC*NSF en de KNLTB.

AANGESLOTEN BIJ VERENIGING VAN TENNISBAANBOUWERS NEDERLAND

Wijnbergen Sportbouw is aangesloten bij de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland (VTN), de branchevereniging van tennisbaanbouwers. U bent dus verzekerd van de beste service en advies bij de aanleg, renovatie en het onderhoud van uw tennisbaan.

Maak een afspraak met de tennisbanenspecialist van Nederland.