Tennisbaan verlichting

Goede verlichting is van essentieel belang voor een optimale tenniservaring, ook wanneer de zon onder is. Om ook 's avonds gebruik te kunnen maken van uw tennisbaan, is het cruciaal om kwalitatieve tennisbaan verlichting te installeren. Bij Wijnbergen Sportbouw staan we klaar om u te helpen met de juiste verlichting van uw tennisbaan.

 • Al 35 jaar de specialist in tennisbanen
 • Inclusief overige inrichting voor uw baan
 • Hoogwaardige materialen en vakkundige baanbouwers

Ledverlichting tennisbaan

Om lekker te kunnen trainen of een wedstrijd te kunnen spelen, is goede verlichting op de tennisbaan van groot belang. Bij het plaatsen van de verlichting houden we rekening met verschillende factoren. Allereerst zorgen we ervoor dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt over het speelveld, zodat elke hoek goed verlicht is. Daarnaast vermijden we verblindend licht door gebruik te maken van ledverlichting die niet alleen efficiënt is, maar ook vriendelijk voor de ogen. Heeft u meerdere tennisbanen naast elkaar? Ook dan weten we precies hoe we de verlichting moeten plaatsen, zodat elk veld goed verlicht is.

Overstappen naar ledverlichting?

Heeft u momenteel nog geen ledverlichting en twijfelt u of overstappen verstandig is? We hebben de voordelen van ledverlichting ten opzichte van gasverlichting voor u op een rijtje gezet.

 • Minder onderhoudskosten
 • Lager energieverbruik
 • Langere levensduur
 • Milieuvriendelijker
 • Toekomstbestendiger
 • Daglichtbenadering
 • Regelbaar
 • Gemakkelijk te bedienen

Daarnaast kunt u als sportvereniging een subsidie aanvragen voor de overstap naar ledverlichting. U dient hiervoor aan bepaalde richtlijnen te voldoen.

De juiste hoeveelheid licht

Om uw tennisbaan optimaal te verlichten, installeren we lichtmasten die voldoen aan de vereisten voor het gewenste speelniveau. Voor klasse 3, die staat voor training en recreatie, installeren we lampen met een lichtsterkte van meer dan 200 lux. Organiseert u landelijke en lokale wedstrijden? Dan heeft u iets fellere lampen nodig, namelijk lampen met meer dan 300 lux. Voor internationale en nationale topwedstrijden installeren we lampen met meer dan 500 lux. Onze ledlampen zijn energiezuinig en worden niet snel warm, wat resulteert in een langere levensduur. Daarnaast presteren ze goed bij lagere temperaturen.

Duurzame materialen

Zoals bij elke sport is het belangrijk dat de lampen bestand zijn tegen intensief gebruik. Het kan immers voorkomen dat een bal per ongeluk een lamp of lichtmast raakt tijdens het spel. Daarom gebruiken we robuuste materialen bij het installeren van tennisbaan verlichting, zodat u kunt vertrouwen op een lange levensduur. Bovendien maken we gebruik van producten met een laag energieverbruik. Tennisbaan verlichting door Wijnbergen Sportbouw is dan ook een duurzame investering in uw speelplezier. Uiteraard zijn onze lampen bestand tegen verschillende soorten weersinvloeden.

Contact opnemen met Wijnbergen Sportbouw

Wilt u meer informatie over het installeren van tennisbaan verlichting door Wijnbergen Sportbouw? Neem dan nu contact met ons op via 0343 453 757 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*