Tennisbaan renovatie

Met een tennisbaan renovatie door Wijnbergen Sportbouw krijgt u een vernieuwde tennisbaan voor veel lagere kosten dan bij nieuwe aanleg. Zo speelt u in no time weer op een kwalitatief goede baan.

  • Lagere kosten en uw baan zo goed als nieuw
  • Renovatie van uw tennisbaan
  • Advies over benodigde werkzaamheden
  • Conform eisen van NOC*NSF en KNLTB

Bel Wijnbergen Sportbouw en we komen bij u langs om de huidige staat van uw tennisbaan te bekijken en een overzichtelijke offerte voor u te maken.

Stappenplan renovatie tennisbaan

De renovatie van een tennisbaan bestaat in grote lijnen altijd uit een paar stappen.

  1. Inspectie huidige staat tennisbaan
  2. Fundatie herstellen
  3. Toplaag vervangen

Daarnaast kunt u de inrichting van het tennispark door ons laten verzorgen. Heeft u nieuwe netten, scheidsrechtersstoelen, belijning of verlichting nodig? Bespreek het met een van onze specialisten of vraag direct een offerte aan.

Inspectie tennisbaan

Bel ons en wij sturen een specialist naar u toe om de huidige staat van uw tennisbaan te inspecteren. Deze bekijkt tevens de bereikbaarheid van de te renoveren baan en neemt eventuele wensen en eisen met betrekking tot opsluitbanden, hekwerken en de verdere inrichting van het tennisveld met u door. Op basis van dit bezoek stellen we een offerte op voor de renovatie van uw tennisbaan.

Herstel beschadigingen

Vaak is de fundering van een verouderde tennisbaan na enig herstelwerk nog prima te hergebruiken. De ondergrond dient als basis van de tennisbaan en daarom herstellen wij deze op basis van de normen van de NOC*NSF en KNLTB. Hierdoor heeft u weer een prima basis voor het beoefenen van de tennissport.

Toplaag vervangen

De toplaag van uw tennisbaan slijt met de jaren, waardoor uw tennisbaan aan renovatie toe is. Soms volstaat het om de verslechterde stukken te herstellen, maar vaak moeten we de hele kunstgras of gravel toplaag en belijning vervangen. Zo weet u zeker dat uw baan weer jaren bespeelbaar is zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Kosten

De kosten van het renoveren van uw tennisbaan zijn afhankelijk van verschillende zaken, zoals de kwaliteit van de ondergrond, beschadigingen, slijtage en uw verdere wensen. Vraag een offerte aan en wij maken een overzichtelijke prijsopgave voor u. Zo weet u van tevoren wat u betaalt.

Afwatering verbeteren

Bij oude tennisbanen is het raadzaam om bij renovatie of ombouw ook te kijken of er werkzaamheden nodig zijn aan het drainagesysteem. Door dit gelijk te combineren kunnen we problemen en hoge kosten in de toekomst voorkomen.

Uw baan vervangen door een ander type tennisbaan

Wilt u bijvoorbeeld uw gravelbaan laten vervangen door een kunstgrasbaan of andersom? Dan spreken we van een ombouw. Ook in deze situatie is het raadzaam om vooraf te kijken naar de huidige opbouw van de baan en deze te vergelijken met de vereiste opbouw van de tennisbaan. Waar mogelijk hergebruiken we materialen. Dat scheelt allemaal weer in de kosten. Bekijk hieronder de verschillende tennisvelden en de voordelen van elk type baan.

Neem contact met ons op

Bel Wijnbergen Sportbouw als u vragen heeft over de renovatie van uw tennisbaan of de aanleg van een nieuwe baan. Wij zijn bereikbaar via 0343 453 757 en via onderstaand formulier.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*