Kosten aanleg padelbaan

Wilt u een padelbaan laten aanleggen? Geen padelbaan is hetzelfde en daarom heeft ook elke baan een ander prijskaartje. De kosten van de padelbaan zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. We vertellen u graag meer over de kosten en waarom u voor Wijnbergen Sportbouw moet kiezen.

Vraag direct een offerte aan bij Wijnbergen Sportbouw. Een van onze specialisten komt bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bekijken en een offerte uit te brengen. Zo bent u vooraf op de hoogte van alle kosten.

FACTOREN DIE DE PRIJS VAN UW PADELBAAN BEÏNVLOEDEN

De kosten voor een padelbaan aanleggen worden beïnvloed door verschillende factoren. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het grondwerk en de grootte van het padelpark.

KOOISOORT

Padel kan in verschillende soorten kooien worden gespeeld. De kooi heeft invloed op de kosten voor een padelbaan aanleggen. De Padelfactory Pro Padelbaan is een hoogwaardige basisbaan, voorzien van anti-blessure hekwerk en veiligheidsglas. De Padelfactory Panorama Padelbaan is voorzien van dezelfde gemakken als de Pro padelbaan, maar heeft een mooi panorama zicht. Dit komt omdat de pilaren op de kopse kant zijn weggelaten. De kosten voor een padelbaan aanleggen, zijn afhankelijk van welk soort kooi u kiest.

Kunstgras padelbaan

  • Lange levensduur
  • Duurzaam
  • Snelle en volledige waterafvoer

Padelfactory pro padelbaan

  • Demping
  • Ultieme vlakheid
  • Instapmodel

Padelfactory panorama padelbaan

  • Demping
  • Ultieme vlakheid
  • Mooi zicht op het spel

PADELBAAN VERLICHTING

Ook de padelbaan verlichting heeft invloed op de kosten. Het licht dat u gebruikt is erg belangrijk voor een goed potje padel. De kooi kan daarom op verschillende manieren voorzien worden van lampen en op verschillende sterktes. De kosten voor een padelbaan aanleggen zijn hier afhankelijk van. Ook kunnen wij u aanvullend voorzien van zaken als een scorebord, bankjes en onderhoudsmaterialen.

GROOTTE VAN HET PADELPARK

De kosten voor uw padelpark hangen logischerwijs ook af van de hoeveelheid padelbanen die u aan laat leggen. Eén padelbaan kost minder dan drie banen. Als u meerdere padelbanen laat aanleggen, wordt hier echter rekening mee gehouden in de totale prijs. De kosten voor een padelbaan aanleggen zijn per baan in verhouding lager wanneer u meerdere banen plaatst.

GRONDWERK

Het grondwerk is een belangrijke factor om de kosten voor de aanleg van een padelbaan te berekenen. Wanneer een padelbaan aangelegd wordt op een bestaande tennisbaan, zijn veel materialen al aanwezig die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor minder kosten. Bij nieuwe buitenbanen moet veelal de grond ontgraven worden. De afvoer hiervan brengt kosten met zich mee, die afhankelijk zijn van de kwaliteit van de grond. Ook de bodemgesteldheid op de beoogde locatie van de padelbaan is een belangrijke factor. Op een slappe bodem kunnen mogelijk aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn, zoals heipalen.

KOSTEN VOOR ONDERHOUD

Naast kosten voor de aanleg van een padelbaan, zijn er ook kosten verbonden aan het onderhoud ervan. Houd hier rekening mee wanneer u een padelbaan laat aanleggen. Voor een padelbaan ontstaan verschillende soorten kosten, zoals kosten voor de normale, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en het jaarlijks onderhoud.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u een padelbaan aanleggen? Onze specialisten komen graag bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Op basis van uw wensen stellen wij een offerte op. Neem contact met ons op via 0343 453 757 of vul het offerteformulier in.