Tennisbaan afrastering

Ook tijdens een potje tennis staat veiligheid voorop. U moet zich geen zorgen maken dat u de bal per ongeluk te ver uit het veld slaat of dat u per ongeluk iemand raakt. Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw baan beschermd is tegen vandalisme. Met een goede tennisbaan afrastering waarborgt u de kwaliteit van uw tennisbanen. Bij Wijnbergen Sportbouw regelen we dit graag voor u.

  • Al 35 jaar de specialist in tennisbanen
  • Inclusief overige inrichting voor uw baan
  • Hoogwaardige materialen en vakkundige baanbouwers

Voor meer informatie of een offerte op maat neemt u contact met ons op. Wij reageren vaak al binnen één werkdag.

Gaashekwerk

Het hekwerk voor de tennisbaan is gemaakt van een buizenframe met gaasbespanning. De maaswijdte van de gaasbespanning is zodanig dat de ballen er niet door kunnen. Doordat het gaat om een open hekwerk zorgt het er ook voor dat de spelers zich niet opgesloten voelen.

MaatWERK

Het plaatsen van een tennisbaan hekwerk is maatwerk, waarbij met verschillende factoren rekening gehouden dient te worden. Natuurlijk staat de veiligheid van spelers en publiek voorop, maar er zijn vele opties om hekwerken aan te passen aan de specifieke wensen van opdrachtgevers. Door het buizenframe af te werken met een groene of zwarte poedercoating krijgt een tennisbaan bijvoorbeeld een moderne, luxe uitstraling. Daarnaast kan voor extra stevigheid gekozen worden door palen van dikker staal toe te passen. Ook kunnen schoren geplaatst worden voor extra stevigheid. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn indien er sponsoruitingen aan de hekken worden opgehangen, zoals winddoeken of reclameborden.

Toegang

Bij een hekwerk moet natuurlijk niet vergeten worden dat toegangspoorten nodig zijn. Zowel voor spelers als voor onderhoudsmedewerkers. Ons assortiment bestaat uit verschillende hoogtes en breedtes toegangspoorten, zodat uw baan altijd goed bereikbaar en mooi afgewerkt is.

Voordelen van wijnbergen sportbouw

Wijnbergen Sportbouw is al 35 jaar specialist op het gebied van tennisbanen. Hierdoor weten we wat werkt en wat niet werkt. Bij het plaatsen van afrastering voor een tennisbaan hebben wij daarom oog voor de kleinste details die u misschien ontgaan. Daarnaast is Wijnbergen Sportbouw KIWA/ISA-sport gecertificeerd en lid van de branchevereniging VTN. Dit is de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland.

Contact opnemen met Wijnbergen Sportbouw

De specialisten van Wijnbergen Sportbouw helpen u graag verder met de afrastering van de tennisbaan. Neem daarom contact met ons op via 0343 453 757of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*