Padelbaan verlichting

Goed zicht is belangrijk tijdens het spelen van padel. Om ook ’s avonds gebruik te kunnen maken van uw padelbaan, is het belangrijk goede padelbaan verlichting te installeren. Bij Wijnbergen Sportbouw helpen we u graag met de verlichting van uw padelbaan.

  • Al 35 jaar de specialist in tennisbanen
  • Inclusief padelkooi en overige inrichting voor uw baan
  • Hoogwaardige materialen en vakkundige baanbouwers

Licht voor de beste wedstrijd

Om een goede wedstrijd te kunnen spelen, is padelbaan verlichting cruciaal. Bij het plaatsen van de verlichting houden we daarom rekening met verschillende factoren. Allereerst plaatsen we de verlichting gelijkmatig verdeeld over het speelveld. Aangezien ook de kooi en de hoeken deel uitmaken van het speelveld, is egale verlichting van groot belang. Daarnaast mag het licht niet verblindend werken. Daarom maken we gebruik van ledverlichting.

De juiste hoeveelheid licht

Om de padelbaan goed te verlichten, plaatsen we 4 lichtmasten. De basisuitvoering van de ledverlichting is geschikt om op nationaal niveau toernooien en competitie te spelen. Wilt u toernooien op internationaal niveau gaan organiseren. Ook hiervoor kunnen we geschikte led-armaturen leveren. De ledlampen die we gebruiken hebben een lager stroomverbruik en worden niet snel warm, waardoor de levensduur wordt verlengd. Bovendien functioneren de lampen goed bij lagere temperaturen.

Bestendige materialen

Zoals bij iedere sport is het ook bij padel belangrijk dat de omgeving tegen een stootje kan. Bij deze sport is het niet uitgesloten dat de bal per ongeluk de lamp of lichtmast raakt. Bij het plaatsen van padelbaan verlichting maken we gebruik van robuuste materialen, zodat u uit kunt gaan van een lange levensduur. Daarnaast gebruiken we producten met een laag energieverbruik. Padelbaan verlichting door Wijnbergen Sportbouw is daarmee een duurzame investering in extra speelplezier.

Contact opnemen met Wijnbergen Sportbouw

Wilt u meer weten over het aan laten leggen van een padelbaan met verlichting door Wijnbergen Sportbouw in samenwerking met PadelFactory? Neem dan nu contact met ons op via 0343 453 757 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*