Kunstgras padelbaan aanleggen

U wilt toch ook jarenlang plezier hebben van uw nieuwe padelbaan? Bij padelbanen is kunstgras dé officiële toplaag om op te spelen. Dat het kunstgras van goede kwaliteit moet zijn, staat daarmee dus vast. Laat daarom uw baan aanleggen door Wijnbergen Sportbouw. Met meer dan 35 jaar ervaring in het aanleggen van diverse soorten banen zijn wij de aangewezen partner. Voor de aanleg van de padelbanen werken we samen met PadelFactory.

  • Padelbanen inclusief kooi, verlichting en inrichting
  • Periodiek onderhoud voor padelbanen mogelijk
  • Hoge kwaliteit kunstgras

Wilt u ook een professionele en kwalitatieve padelbaan laten aanleggen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We streven ernaar om uw e-mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Afmetingen kunstgras padelbaan

De afmetingen van een kunstgras padelbaan zijn standaard 10 bij 20 meter, met twee meter uitloop. Uiteraard is het mogelijk om de afmetingen iets aan te passen als dat beter uitkomt in de ruimte. Neem contact op als u twijfelt over de afmetingen van uw padelbaan. We denken graag met u mee en komen samen tot een passende oplossing.

Edel XT Club kunstgras

Voor het aanleggen van een kunstgras padelbaan gebruiken we de Edel XT Club kunstgrasmatten. Deze matten zijn geschikt voor alle padelbanen en alle weersomstandigheden. De matten bieden een perfecte stabiliteit, optimale speeleigenschappen en maken het mogelijk goed te glijden tijdens het spel. Daarnaast is het een zeer onderhoudsarme kunstgrasmat.

Kenmerken Edel XT Club kunstgrasmatten

  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Erg onderhoudsvriendelijk
  • Uniforme balstuitering
  • Goede waterdoorlatendheid
  • Verkrijgbaar in rood klei/olijf, groen/veld en groen/blauw

Kosten kunstgras padelbaan

De aanlegkosten van een kunstgras padelbaan zijn afhankelijk van diverse factoren. De locatie, gewenste kooi, verlichting en inrichting spelen een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Het is daarom niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. Het is natuurlijk wel mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat we u een schatting kunnen geven.

Contact opnemen met Wijnbergen Sportbouw

Heeft u vragen over een van onze kunstgras padelbanen of wilt u meer informatie over het proces rondom het aanleggen van een padelbaan? Neem dan contact met ons op via 0343 453 757 of vul onderstaand contactformulier in, zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*